søndag 10. mars 2013

Week 2 at uni

Sunday evening, and time for a new update on our magnificent blog!

 

Treasury Casino midt i byen

 

Ukene begynner å gå fort, det er mye å gjøre på skolen og vi er i ferd med å komme inn i en slags rutine-hverdag igjen. Litt deilig egentlig. 

Torbjørn tilbringer mesteparten av dagene sine på skolen, med både lesing og praktisk øvelse. Han har også klart å ta bilder av skolen sin!:

UQ- St Lucia campus 

Ingrid har og nok å drive med. På skolen er det satt i gang gruppearbeid i alle fag, og det skal leveres oppgaver og lages presentasjoner ganske med en gang gitt. I Norge er vi vant til at avsluttende eksamen teller 100 % av karakteren i faget. Sånn er det ikke her, det er innleveringer og fremføringer i løpet av hele semesteret, og man er rett og slett nødt til å henge med på veien. Egentlig en bedre løsning, spør du meg..

QUT- Kelvin Grove campus

QUT- Gardens Point campus


Vi har vært så heldige å bli kjent med noen meget jille jenter fra Norge, og ble invitert i bursdagsselskap fredag kveld med muffins og stas. KOS!

South Bank by night

Thea og jeg fikk en uke gratis klatring da vi betalte oss inn forrige lørdag, og vi føler vi har fått utnytta tilbudet med 4 turer dit i løpet av uka. Vi er tross alt nordmenn, og har vi muligheten til å få noe gratis, så tar vi imot med åpne armer. Moro er det og! :) I går (lørdag) prøvde vi oss på Farmers Market igjen, denne gangen uten regn! Nydelig! Fikk handla inn litt grøntfor for kommende uke :) Gutta var på skolen og hadde førstehjelpskurs, så nå vet de alt om hva man skal gjøre med alt fra edderkopp-bitt til pinner i øynene. Vi har til og med fått i hus et førstehjelps-kit. Betryggende :)En utrolig søt, liten trubadur! Litt mer sjarmerende enn disse fancy folka med ipad- han herre hadde håndskreven tekstbok! Vi mener han har x-faktoren :)


I går kveld tok vi turen til South Bank cinema, og så Oz i 3d. Filmen falt absolutt i smak, og vi digga 3d- effekten, spesielt på introen. Anbefales å sjå! 
I dag har begge to vært på UQ og lest anatomiske saker. Ingrid skal til på nervesystemet, mens Torbjørn driver med ryggmargen. Det er nesten det samme :) Torbjørn fikk øve seg litt på å mobilisere Ingrids nakke, og fant til sin store fornøyelse ut at ho har vondt i noe som passer rett inn i pensum! Så nå har han lovt at han skal fikse problemet om noen uker, når han har lært å knekke nakken. Ingrid er ikke helt sikker på om ho gleder seg....

Et mystisk norsk flagg på øvingsrommet på UQ..

Ingrid hadde seg en tur med boka si til South Bank mens Torbjørn gjorde seg ferdig med praktiseringen, og vi avslutta helga med en power-walk langs Riverside, over Story bridge og langs de opplyste klippene på Kangaroo point. Vi hadde jo ikke med oss noe kamera til å få tatt bilder der, men en dag kommer de! Himla stilig plass! Evt: kom på besøk å få se det selv :)


6 kommentarer:

 1. Å lese bloggen deres er et av ukas høydepunkter! Ser ut som dere er på en flott plass. Dama på postkontoret som hjalp meg å sende pakken til dere, hadde selv vært i Brisbane og skrøt hemningsløst av stedet! Hun ville reist dit på dagen om hun fikk anledning! Ellers melder jeg meg herved som prøvekanin for Torbjørn når dere er hjemme igjen! ;-). Ha en god uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for det! og tusen takk for at dere sender pakkesanger meg ting vi har lyst på :)

   Slett
 2. Fint med en update! Ser ut som dere har nok å henge fingrene i:) !
  God uke ønskes dere fra kaaalde Norgen. Ny kuldeperiode kommer visstnok krypende nå...
  Amanda hilser mye!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig! Det er så moro a se bilder av ho og dere. Sweet!

   Slett
 3. Godt å se dere har det bra! Gøy å se bilder, og lese om hvordan det går med dere. Harprøvd å opprette en skype konto i dag. Vi får teste en dag det passer!!! Ta vare på dere selv så lenge! Savner deg både på jobb og ellers Ingrid.... Klem Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Nice!! Kanskje helga er greiest? Ellers blir det vel styr med at du er på jobb eller noe;-)

   Slett