tirsdag 12. februar 2013

Dagene går...

Toodelooooo!


Deilig med båttur og vinden i håret (for noen av oss )

Torbjørn har fått kjøpt seg en obligatoriske hatten


Siden sist har vi gjort følgende:

Søndag: Vi tok turen til South bank parklands (der de har den tidligere nevnte konstruerte stranda), og slappa rett og slett av med bøker, varme og vann. Vi var så heldige å få selskap av Thea og Øystein etterhvert, og senere ble det både restaurantbesøk og kino ("Django Unchained"). Rubber Ducky var for første gang med på stranda, og han elsket det :) Mens vi satt og spiste middagen vår i ro og mak, kom det plutselig en gjeng med både ambulanse- og politibiler. De kjørte i retning stranda, og Torbjørn tok på seg rollen som åstedsgransker. Han fant ut såpass at en person hadde fått hjerte- og lungeredning, men hvilken vei det gikk vet vi ikke. Men det så nå ikke ut som om ambulansepersonellet stresset når de reiste igjen. Men det kan jo bety to ting.... Nok om det! Fiiiin, fin dag var det iallefall!

Noe av det beste med varmen er at det er innmari deilig å sitte i skyggen å lese :)
 

Mandag: Vi begynte leilighetsjakten vår for fullt. Vi rakk vel og merke ikke innom flere enn èn visning da.. Leiligheten var fin, ny og med utsikt over elva og med tilgang på både svømmebasseng og "treningsrom". Den lå imidlertid omtrent oppå togbanen, og manglet aircondition. Resten av dagen gikk til å fikse nye bankkontoer, snakke med viktige folk på QU (universitetet til Torbjørn), og finne ut at han mangler både det ene og det andre. Vi har også fått konstatert, nok en gang, at den australske stat er meget glad i papirer og søknader, og i å ta betalt hver gang man fyller ut en.. Vi avslutta dagen med en tur til China town i Fortitude Valley. Landa på en Koreansk/japansk restaurant, og Torbjørn hadde en aha- opplevelse når det gjelder asiatisk mat. Frister til gjentakelse.

Frokost på cafe etter visning i Toowong
 
Tirsdag: Leilighetsjakten continues... Sett på 4 leiligheter i dag, og faktisk fått lagt inn søknad på 1! Vi er fornøyde, og krysser fingrene for at vi får den, noe som på ingen måte er sikkert. Ellers har vi vært på QUT (Ingrids universitet), fått student-id, oppdaga en meget bra burger-restaurant og skaffet oss mobilabonnement. Nice. Nå har vi stranda på det voldsomt romslige motellrommet, og tar en yoghurt til kvelds. Det å bo på motell, spise når man er veldig sulten, noe som som regel blir på en dårlig fastfood-plass, kan på ingen måte omtales som noen slankekur. Man ender fort opp med junk når blodsukkeret blir lavt nok.. Heller ikke er det gunstig for budsjettet...Håper på fast bopel med egen komfyr før uka er omme :) Men vi koser oss! Misforstå oss rett :)Sånn til opplysning, helt på tampen: Australiere er et veldig høflig og gjestfritt folk! Til og med bussjåførene er blide! Vi blir godt mottatt overalt hvor vi kommer, og menneskene her er utadvendte og lette å snakke med. Kan absolutt anbefale en tur hitover :) 1 kommentar:

  1. Det ser jo ut som dere har det flott! Håper det ordner seg med leilighet snart:) Blir helt missunnelig på shorts, strand og sol!!! Lucky u. KLem fra snøfylte Grimstad

    SvarSlett