lørdag 16. februar 2013

Here we are again :)

Da har det gått noen dager siden forrige oppdatering, og det har absolutt skjedd ting her nede! På torsdag fikk vi sikra oss en studioleilighet og flyttet inn i går ettermiddag. Ligger midt i sentrum, rett ved det ene campuset til QUT. Så nå har vi vært på Target og handlet diverse kopper og kar og sengetøy ( dvs. to lakener og puter + trekk). E (Ingrid) fikk til og med lov til å kjøpe et beskjedent lys for å pynte opp litt :) Vi synes vi har fått det riktig koselig her i 5. etasje med city view. Bygget er et studenthjem med 25 etasjer. Det er fellesareale i etasjen under oss med vaskeri, kjøkken, sauna, basseng, bbq,billiardbord og slikt. Så nå har vi endelig fått vaska litt tøy, og det var igrunn veldig jillt.


Ellers har vi spist mye god mat, i går prøvde vi en mexikansk fastfood-kjede og var meget fornøyd. På valentines-day tok vi turen ned til Riverside for å sjekke livet, og det er helt tydelig at denne dagen er litt mer sentral her enn i Norge. Folk overalt og stort sett fulle restauranter. Vi endte til slutt tilbake på the Groove Train, denne gangen med valentines-meny. Vi fikk se to gamle elvebåter som var fulle av romantiske par, live musikk og hvite rekkverk. Skikkelig stemningsfullt med de opplyste båtene der de padla seg nedover elva. 
Det kan også absolutt regne i Brisbane. Og når det først gjør det, regner det på ordentlig... Og ingen er egentlig forberedt på at det kommer... Ble kliss gjennomvåte ogvannet rant av oss etter bare noen meters løping fra under tak til inni buss.Traff på noen merksnodige typer en dag vi satt og spiste lunsj. Human billboards. De var gøye syntes vi :)

I dag koser vi oss med å ha fast bopel. Torbjørn har vært på skolen og blitt klok på det å være utenlandsstudent i Australia, mens Ingrid har handlet litt mer mat og lest bok. Givende ;) I kveld er det snakk om sushi med Øystein og Thea. Det blir spennende for oss som bare har smakt vår egne selvlagde sushi fra et dinner-kit, og som ikke var noe særlig vellykket. Ikke vellykket i det hele tatt faktisk.. Kurven kan bare bevege seg oppover!

Litt flere bilder fra den fiiine byen "vår":

3 kommentarer:

  1. Flott at det har ordnet seg med leilighet. Høres ut som livet er ganske allright down under. Her i søgne kjører vi slalom mellom isflakene!

    SvarSlett
  2. Grattis med bosted!! Gøy å se så mange bilder, ser utrolig fint ut der!!! Nå er det vinterferie her, så jeg har virkelig senket skuldrene. .. Har kjøpt masse stoff, så satser på mye sying i løpet av neste uke:-) kos dere videre. Klem.

    SvarSlett
  3. Blir helt nostalgisk ved å se bilder fra Brisbane:) Kos dere masse. Leiligheten så bra ut! Hilsen kollega i Grimstad

    SvarSlett