lørdag 23. februar 2013

Stradbroke Island

Mye bilder, litt tekst. Det var en sånn dag


Lørdag 23. februar, siste lørdag før skolestart. Vi tok toget fra sentrum kl 07.19, og måtte kjøre buss for tog nesten hele strekningen. Egentlig helt greit, for den stoppet ingen steder :) Igjen: for noen hyggelige folk som bor i dette landet! Kjempe stemning tidlig en lørdag morgen, på bussen! Vi ankom Cleveland og tok båt videre herfra 08.55. Det tok ca en halv time over til øya, før vi på nytt ble fraktet med buss til Point Lookout. Der startet vi øy-eventyret med frokost på Fishes- at the point.

Breakie at Straddie


Vi ruslet oss en tur langs Stillehavet. Fin natur, mektige bølger, klipper, planter og dyr. Vi var utrolig heldige med været. Skyfri himmel hele dagen, første gang siden vi kom. Ingrid har fått en mystisk vondte i høyre fot, og har haltet seg rundt hele dagen. Veldig beleilig, men det la ingen demper på opplevelsen.

Etter vandrerunden la vi oss til på Cylinder Beach for å tane og bade i stooore bølger. Torbjørn oppdaget en fyr som hadde særdeles god greie på å ri på bølgene med bare kroppen (alstå uten noen form for brett). Toby prøvde forgjeves å etterlikne, men uten særlig hell. Men han kooooste seg i bølgene, både over og under :)Man må ha litt is på en solrik og varm dag :)
Etter et par timer flatt ut på stranda var det middag og litt slumring og lesing i ettermiddagssola. Vi fikk dokumentert Australias "Elg,elg!"-skilt...


...og like etter fikk vi se the real deal:
Very happy are we!!

Båttur hjem i solnedgangen. I havet vokser det visst trær...
 Nå er vi slitne og enda mer happy, for vi har fått til å se VM på ski!!!


Have a nice day, folks!!


2 kommentarer:

  1. Det er kjempegøy å følge med på bloggen! Godt jobba Ingrid! Så flinke dere er til å gjøre hyggelige og spennende ting!

    SvarSlett
  2. Så deilige bilder!!:) ser ur til å ha vært en super dag! Lykke til med skolestart på mandag!!!

    SvarSlett