lørdag 9. februar 2013

Status quo..

Jess, da kjører vi på med en liten oppsummering av de to siste dagene. Nå har vi fått sett litt rundt i byen, and we like what we see :) Ganske stor by, men med en forholdsvis oversiktlig bykjerne.  I går (fredag) traff vi våre kompanjonger, Thea og Øystein, og spiste sammen på King George Square på The groove train. Digger navnet :)Vi har hatt en tur innom universitetene våre, UQ og QUT. Litt anna konsept enn i Norge, med banker og restauranter, cafeer, ørten bygg og parker. God miks av gamle, harry potter-liknende bygg og mer moderne firkanta bokser. 

Den greieste måten å komme seg mellom universitetene på er å ta City Cat opp- og nedover elva. Digg å slippe å inn i byen for å finne busser! 


I dag har vi flyttet fra Kirkland B&B til Snoozeinn motell. Litt ut av byen og opp i åsen, men billigere og fremdeles gratis internett :) Var å så på en leilighet i dag, men har vel egentlig ikke tenkt å gå noe videre der... Litt for langt fra skolene, men nå har vi iallefall sett èn leilighet og har kommet igang litt føler vi da... Ellers er det jo lite man får gjort med både bankkonto og visninger i helgene, så får håpe vi kan få til noen visninger i starten av neste uke. Det blir fort dyrt å bo for lenge på moteller og slikt!

Resten av dagen har gått til det glade turistliv i Brisbane. Vi har fått sett mer av byen, spist god mat og tatt det med ro :) Torbjørn plystrer på Julius-sangen; vi er jo i apejungelen hele tiden!

I kveld tok vi turen ned til Southbank, den sørlige elvebredden. Der har de både kulturhus, kopi av London Eye (Wheel of Brisbane), fin promenade, restauranter, også har de laget en strand og basseng med park og griller rundt. Nice! Til middag fikk vi besøk av en gjeng nokså store øgler. Litt for store for Ingrids smak...
I morgen er det fint lite fornuftig vi kan få gjort, så da får vi finne på noe mer ferie-aktig å gjøre. Kanskje ta en tur ut til kysten, eller bare coole på stranda i Southbank. Start working that tan! Vi skal nok uansett klare å få tida til å gå :)2 kommentarer:

 1. Hei på dere.
  Ser ut som dere koser dere!! Vi krysser fingrene for at dere finner et sted og bo i løpet av neste uke:) Take care.
  Klem Linda og jentene

  SvarSlett
  Svar
  1. Kosli med kommentarer! Ingen leilighet enda, men håper på et gjennombrudd snart:-)

   Slett