torsdag 7. februar 2013

Kom, la oss fly langt, langt avsted!


Det er langt fra Norge til Australia. Det er vel ingen tvil om det.


English breakfast in LondonVår tur tok nærmere 27 timer og gikk fra Oslo- London- Singapore- Brisbane. Det lengste strekket på 12.40. Litt i lengste laget, men ombord i fantastiske Singapore Airlines' nye Airbus med to etasjer og et serviceinnstilt cabin crew, går det så greit så. Vi har sett uttallige episoder av uttallige tv-serier og spilt battleship på multiplayer. Søvn ble det på sin side lite av... Litt sløret i blikket og treig i reaksjonen under oppholdet på flyplassen i Singapore (lokal tid 07.00, norsk tid 00.00).
Vi ankom Brisbane ca 1930 lokal tid (ca 1030 norsk tid). Litt kø for å få lande, så det blei et par ekstra runder rundt der oppe i det blå. Fikk oss en hyggelig taxisjåfør som svarte så godt han kunne på alle spørsmålene til Torbjørn. Det blei kvelds på Mc'ern gitt, før Torbjørn fikk prøvd seg som kakerlakkjeger på Kirkland House b&b. Nå ligger den inni et glass... Håper ikke resten av familien kommer for å hente den...


Takk for de fine angry birds-kjærlighetene, Mari :)


I morra får vi se om vi kan få litt oversikt over byen, og kanskje til og med få sett på noen leiligheter etterhvert. Det er helt digg temperatur, selv kl ti om kvelden. Så nå er det på med solbriller og sommerskjorta og ut å nyte!

Ha en fin dag i snøen der heime!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar