fredag 22. februar 2013

O-week at uni

Utsikt fra lesesalen
Denne uka er orientation-week på universitetene. Vi har møtt kommende klassekamerater, fått en hel del info og prøvd å få en viss oversikt over campusene våre. Det er store skoler, og enormt mye folk. Har til og med fått kjøpt litt bøker og begynt å sette oss litt inn i fagene. Undervisningen begynner neste uke.

I tillegg har vi fått vært mer sammen med Thea og Øystein, og spist middag både her og der. Kos!

Hos Thea og Øystein i ToowongI går (torsdag) var ekteparet Sigmond Selås på japansk buffet på Riverside. Digg mat i alle fasonger for en billig penge :)

And she asked him:" Would you like som seagrass, jellyfish og octopus?". Torbjørn politely responded: "No, thank you".Etter middagen dro vi hjem og hørte Marit Bjørgen vinne VM-gull. Ikke optimalt å høre langrenn på radio, men alternativet var uakseptabelt. Gleder oss til å høre videre hvordan våre norske helter gjør det i Italia. Sender en hilsen til pappa Sigmond og alpingutta i Canasei. Håper dere koser dere og heier litt på de norske for oss og :)

 Gamle minner :)Ellers har Ingrid kommet igang med litt titting på "Home and away" :) De ligger nå en stund foran Norge, så litt nye karakterer å bli kjent med. Isn't it lovely!? ;)

I kveld skal vi delta på helgas happening i universitetsmiljøet: The world largest toga- party! Studenter fra begge universitetene skal samles i den botaniske hagen (omtrent naboen vår) iført hvite lakener og sette verdensrekord. Vi hadde våre betenkeligheter, men shit la gå! YOLO! Isn't that what the kids say? ;)

Planen i helga er å reise til Stradbroke Island sammen med T og Ø. Reiser tiiiidlig i morra tidlig med tog og båt. Kanskje surfing, snorkling og i alle fall siste sjanse til litt feriefølelse før skolestart.


Stay tuned for updates :) Savner dere der hjemme!!

Cooking in our miniature kitchen

3 kommentarer:

 1. Godt å høre at dere fortsatt har det bra, og at vi er savnet! ;-. Vi )savner vi også Ønsker dere en flott helgetur! I Grimstad er det nå 8kuldegrader, men strålende sol! Klems!

  SvarSlett
 2. Togaparty!
  Godt jobba med blogginga, folkens. Keep it up! Eg og mamma hadde ei fin lita helg på hytta med Kristin og Per forrige helg, forresten, dog litt sjokkarta sidan eg berre timar før hadde slikka sol og varmegrader i Cape Town. Mi første oppleving av å køyre båt gjennom isen til Okse i snødrakt. Nyt den "omvendte sommaren", for svingande!

  SvarSlett
 3. Artig. Godt skrevet, Ingrid. Reiser til Canazei i morgen tiiidlig :-). Lykke til med skolestart.

  SvarSlett